De 3 duurste hotelkamers ter wereld

De meest luxueuze hotels ter wereld lijden niet onder de crisis. Integendeel, de vraag (en dus ook de prijzen..) blijven stijgen. Zo heeft het duurste hotel ter wereld, het President Wilson Hotel in Zwitserland, de prijzen zelfs verdubbeld. Voor de Royal Penthouse Suite betaal je zomaar liefst 65 000 dollar per nacht.


Royal Penthouse Suite, President Wilson Hotel in Genève – 65 000 dollar/nacht
Voor deze prijs kan je in dit 5-sterrenhotel genieten van het zicht op de Mont Blanc en het meer van Genève doorheen kogelvrije ramen. Aankomen doe je in zo’n suite natuurlijk in stijl; via de privélift en doorheen gepantserde deuren. Verder is dit pareltje uitgerust met 4 slaapkamers, 6 badkamers en een cocktail lounge. De suite strekt zich uit over heel de bovenste verdieping van het hotel. Reserveringen worden rechtstreeks met de directeur van het hotel geregeld. Voornamelijk politici, diplomaten en celebrities boekten reeds deze suite.

Ty Warner Penthouse, Four Seasons Hotel in New York – 35 000 dollar/nacht
Wil je in New York gaan baden in overdadige luxe? Boek dan je overnachting in dit hotel. De suite bevat een bibliotheek met piano, een zentuin met zicht op Central Park, een privéspa, een persoonlijke trainer, en een butler die 24/7 voor je klaar staat om je op je wenken te bedienen. Indien je dan toch nog een reden vindt om buiten te komen, dan wacht er een Rolls Royce of Maybach je op voor de deur om je in stijl te vervoeren.

The Presidential Suite, Hotel Cala di Volpe in Sardinië – 34.000 dollar/nacht
In deze suite van 232 m2 kan je genieten van een privé fitness en sauna, een dakterras met zwembad, 3 slaapkamers, 3 badkamers, en een wijnkelder. In het hoogseizoen kan de prijs oplopen tot 45 000 dollar/nacht.