Disneyland Parijs

Wie droomt er nu niet van Disneyland Parijs. In dit magische koninkrijk worden dromen werkelijkheid en komen de helden en heldinnen van Disney tot leven. Het park biedt meer dan 60 attracties, prachtige shows en mooie parades, je gaat je hier geen minuut vervelen. Tevens zijn er zowel op het park als daarbuiten diverse hotels, zodat je meerdere dagen in dit geweldige park kunt doorbrengen.


In het park vind je verschillende thema landen zoals onder andere Adventureland, welke je spanning en avontuur geven. In Discoveryland kun je in Space Mountain razen naar de grenzen van het universum. In het vrolijke Fantasyland komen sprookjes op magische wijze tot leven. Hier vind je bijvoorbeeld Alice wonderlijke doolhof, Peter Pans vlieg avonturen en het bekende liedje It’s a small World.
Natuurlijk ontmoet je in het park ook al je Disney vriendjes en vriendinnetjes. Zo kun je op de foto met bijvoorbeeld Goofy, Mickey & Minnie Mouse en Winnie the Pooh. Tevens kun je van al je favorieten handtekeningen verzamelen.
Naast alle attracties en figuren is er iedere dag iets speciaals te beleven. Dit zijn schitterende shows en parades vol spektakel. Disney's Once Upon a Dream Parade is er één van, welke vol ritme en kleur zit. Disney’s Fantillusion is een parade met magische illusies, magnifieke lichtshows, spectaculaire muziek en special effects.
Deze mag je niet missen! Bovendien biedt het park ook nog diverse leuke winkeltjes, heerlijke restaurantjes, live entertainment, een golf terrein en bioscopen.

Disneyland Parijs heeft vaak leuke extraatjes voor de bezoeker om een verblijf in het park aangenaam te maken en betaalbaar te houden. Zo mogen kinderen tot en met een bepaalde leeftijd vaak gratis mee of met korting. Krijg je soms een dag en nacht gratis, kun je kiezen uit speciale arrangementen op maat, kun je profiteren van gratis ontbijt, lunch en diner en geven ze regelmatig leuke seizoenskortingen weg.
Een combinatie van een bezoek aan de geweldige romantische stad Parijs en Disney is ook zeer goed mogelijk.

Ontdek de magie en stap in de wonderlijke wereld van de sprookjes. Je zult zien dat de betovering je geen minuut meer los zal laten. Ervaar het zelf en vergeet niet dat in Disneyland Parijs ieder sprookje heel lang en gelukkig zal duren.