De Pfaffs

De Pfaffs is een Vlaamse reality serie over het leven van ex doelman Jean Marie Pfaff. De serie die ook wel soap genoemd wordt volgt Jean Marie en zijn familie tijdens hun dagelijkse bezigheden.


Seizoenen
In België gaat in oktober 2009 alweer het 9e seizoen van start. Wekelijks kijken miljoenen mensen naar VTM, de Belgische zender die de serie uitzendt. In Nederland lopen we iets achter. RTL 4 zendt de laatste nieuwe afleveringen uit en RTL 7 staat erom bekend dat ze vaak herhalingen uitzenden.

Dochters
Niet alleen Jean Marie en zijn vrouw Carmen zijn door de serie enorm populair geworden zowel in België als Nederland, maar ook hun drie dochters en hun gezinnen. Tijdens de eerste drie seizoenen woonden alle drie de dochters nog in de Villa van hun ouders. Daarna hebben ze met hun gezinnen ieder een eigen plekje gevonden.

Debby
Debby werd op 30 mei 1975 geboren in Beveren-Waas. Ze is de oudste dochter van Jean Marie en Carmen en woont samen met Nicolas Liébart in Beveren. Ze hebben twee zoontjes:
• Keano (2004)
• Liam (2006)
Ze runnen hun eigen zaak genaamd Sunset Boulevard in Beveren.

Kelly
Kelly werd op 26 juli 1977 geboren in Beveren-Waas. Ze is van de drie zussen wellicht de bekendste door haar modellen en presentatie werk. Daarnaast is ze al jaren getrouwd met zanger Sam Gooris. Samen hebben ze twee kinderen:
• Shania (2000)
• Kenji (2001)
Ze wonen dicht bij Jean Marie en Carmen in Brasschaat.

Lyndsey
Lyndsey werd geboren op 4 oktober 1978 in Beveren-Waas. Ze is getrouwd met Dave Volders en moeder van twee kindjes:
• Bruce (2006)
• Fay (2007)
Lyndsey werkte eerst voor een bekend modeblad, maar heeft nu de taken van haar moeder als manager van vader Jean Marie overgenomen.

Bompa
De vader van Carmen heeft vanaf 1985 bij Jean Marie en Carmen ingewoond. Dit was na het overlijden van zijn vrouw. Jean Marie en Carmen wilden niet dat hij alleen bleef en namen hem in huis. Als opa noemden de kinderen hem ook wel Bompa. Hij hield van gezelligheid en een lekkere borrel ging er ook wel in. In maart 2007 overleed Bompa in zijn slaap.

Populair
De serie de Pfaffs is ook na 9 seizoenen nog enorm populair. Zowel in België als Nederland trekt de serie veel kijkers iedere week. Dagelijks zijn er rondom het huis van Jean Marie en Carmen dan ook veel fans te vinden die een handtekening willen bemachtigen van een van de familieleden. Jean Marie en Carmen zijn ondertussen naar een ander huis verhuisd dat iets kleiner is dan het vorige huis. Dit omdat Carmen vorig jaar flink gevallen is en haar schouder gebroken heeft gehad. Dit is niet goed hersteld waardoor ze er nog steeds last van heeft. Hierdoor kon ze de grote Villa niet meer goed bijhouden en zijn ze op zoek gegaan naar een nieuw huis.