Mini cursus vrouwen versieren

Er zijn mannen die niet weten hoe je een vrouw kunt versieren. Sommige mannen gaat het makkelijk af. Veel mannen niet. Het uiterlijk is een betekenisvolle factor, maar zelfvertrouwen nog meer. Hier volgt een mini cursus vrouwen versieren. Probeer het maar eens uit.


Denk niet meteen dat er uiterlijkheden zijn waarbij een vrouw op jou af zal knappen. Wanneer je eens goed om je heen kijkt, zie je genoeg mooie vrouwen met onaantrekkelijke mannen. Zet dat vooroordeel dus meteen maar aan de kant.

Vrouwen knappen op een aantal dingen af: clichés en mannen die te hard hun best doen. Clichés zijn de bekende, of juist te gevatte openingszinnen. Heel erg je best doen staat synoniem aan onderdanig zijn. Vrouwen willen geen onderdanige mannen, ze willen juist sterke mannen (maar geen macho’s). Zorg eerst voor voldoende zelfvertrouwen als je aan het versieren slaat. Zorg ervoor dat je er goed uitziet door schone kleren te dragen en fris te ruiken. Vrouwen willen een uitdaging. Ze willen een man die ze kunnen vertrouwen, maar niet een man die voorspelbaar is. Zorg daarom dat je origineel uit de hoek komt, maar niet te gevat.

Je hoeft je niet voor te doen als een casanova als je dat niet bent. Maar je kunt wel galant zijn, zonder de vrouw het gevoel te geven dat je voor haar kruipt. Wees galant met een knipoog. Stel haar aanwezigheid op prijs, maar niet op een troon. Als je zorgt voor een goed evenwicht, waarbij je de vrouw centraal stelt maar jezelf niet uit het oog verliest, heb je kans dat je haar aandacht vangt. Loop niet te hard van stapel. Na de eerste ontmoeting wil ze niet meteen een vaste relatie. Geef haar tijd en ruimte. Een vrouw vang je uiteindelijk met persoonlijkheid en karakter.