Snelle figuurcorrecties

Je hebt een mooie jurk gekocht voor dat schitterende feest. Maar als je hem aantrekt, valt het je op dat je rondingen wel heel erg benadrukt worden. Wat kun je doen? Een dieet duurt te lang en een bezoek aan de plastische chirurg past net even niet in je budget. Gelukkig is er het onzichtbaar figuurcorrigerend ondergoed!


Buikje weg

Voor het verdoezelen van een dik buikje kun je kiezen uit verschillend corrigerend ondergoed. Je hebt de taillevormer. Deze vormt, zoals de naam al zegt, de taille. Lovehandles verdwijnen als sneeuw voor de zon. Er zijn figuurvormende onderjurken. Deze pakken je hele silhouet aan. De corrigerende broekjes maskeren brede heupen en kunnen, als je dat wilt, je billen meteen even naar boven liften. Tegenwoordig zijn de materialen dusdanig, dat ze comfortabel aanvoelen. Neem niet te kleine maten, de kans bestaat dat de corrigerende kleding niet goed op zijn plaats blijft zitten.

Geen bh?

De vele soorten bh’s maken het mogelijk in elke gewenste outfit ten tonele te verschijnen. Er zijn ook bh’s die alle kanten op kunnen. Gebruik je een bh in een huidkleur, dan zie je hem niet snel onder je jurk zitten. Is je jurk erg bloot? Dan kun je gebruik maken van de zelfklevende bh. Deze bestaat uit twee delen. Je plakt een strip onder iedere borst. Het resultaat is die van een echte bh.

Vollere boezem

Niet alles hoeft kleiner en strakker. De boezem willen vrouwen graag weelderig. Hier biedt de push-up bh uitkomst. Dankzij dit vernuftig stukje textiel kan je cupmaat er minstens één maat groter uitzien. Of je kiest voor een bh met een geheime vulling. En ach, ben je gezegend met een wel heel volle voorkant? Dan biedt de minimizer het omgekeerde effect. Van cup E maak je hiermee in een handomdraai een bescheiden cup D.